FAQ

PREGUNTES FREQUENTS

COMANDES

¿Puc enviar com a regal una TEIA LAMP?


Si, és clar. El packaging ja es basa en el concepte d'objecte per regalar. El que no podem afegir és un embolcall especial.
¿Son confidencials les meves dades?


Tingueu la seguretat que la vostra informació personal es manté privada i confidencial. Només recopilem la informació mínima necessària en processar la vostra comanda en línia, necessitem la vostra adreça de facturació, adreça d’enviament, número de telèfon, número de targeta de crèdit i data de caducitat. Tingueu en compte que si us heu subscrit al nostre butlletí, podem enviar-vos un correu electrònic per informar-vos de les últimes novetats i promocions especials. Si preferiu no rebre aquestes actualitzacions, podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.
M'he equivocat i vull rectificar la meva comanda.


Posa't en contacte amb nosaltres IMMEDIATAMENT per mail info@teialamp.com i procedirem a la modificació de la comanda cursada. Tingues en compte que un cop rebuda la comanda s'inicia el tràmit de muntatge de la teva TEIA LAMP en particular. No funcionem amb estocs de totes les referències.

ENVIAMENTS

Quant trigaré a rebre la meva TEIA LAMP un cop cursada la comanda?


Normalment es demora uns 10 dies hàbils. Depenem de el servei de Correus. Si necessites la teva TEIA LAMP abans, posa't en contacte amb nosaltres i buscarem una altra via EXPRESS. Tingues en compte que aquesta segona opció et suposarà un cost afegit en funció de la via escollida.
Quin és el cost de l'enviament d'una TEIA LAMP?


El cost a Espanya és gratuït sempre que sigui per la via estàndard. En cas de requerir un enviament EXPRESS, se t'informarà de les alternatives juntament amb els costos de cadascuna. Aquests costos s'incrementaran a el preu BÀSIC de la teva TEIA LAMP. Un cop confirmat es procedirà a l'enviament.

DEVOLUCIONS

He de reparar la meva TEIA LAMP, Què he de fer?


Posa't en contacte amb nosaltres a través de info@teialamp.com explique'ns el que ha passat i procedirem a iniciar el tràmit de reenviament i reparació des de les nostres instal·lacions.
Vull retornar la meva TEIA LAMP


Pots tornar la teva TEIA LAMP dins el període de 7 dies des del moment de la recepció del producte. Acceptarem la TEIA LAMP sempre que estigui en bones condicions i perfectament empaquetada en el seu packaging original. Un cop recepcionada i verificat l'estat, procedirem a la devolució de l'import pagat per la mateixa via en què es va efectuar el pagament
He rebut un producte malmes o defectuós Què he de fer?


Posa't en contacte amb nosaltres a través de info@teialamp.com adjuntant explicació de el problema i si cal unes fotografies aclaridores. Procedirem a solucionar-lo rebent la teva TEIA LAMP i reparant o substituint la mateixa sense cap tipus de càrrec.
Quan se'm reemplaçarà la meva TEIA LAMP?


Un cop rebuda la teva TEIA LAMP a les nostres oficines, vist i verificat el problema, es reenviarà la substitutiva immediatament.

PRECAUCIONS

Com netejar adequadament la meva TEIA LAMP?


Pots passar un drap lleugerament humit i així netejar adequadament la teva TEIA LAMP. Les peces metàl·liques igualment, encara que si fos necessària l'aplicació d'un producte especial per a metalls, cal tenir la precaució de prevenir que aquests líquids no taquin les altres peces ja siguin minerals, fustes o teixits i per això és convenient protegir-les d'aquesta aplicació. És un producte sòlid però delicat. MAI intentis reparar-la ni desmuntar-la. Té peces electròniques delicades i es necessita seguir un ESTRICTE procediment.
Es la TEIA LAMP un producte preparat per l'exterior?


Encara que pot usar-se en l'exterior, no està preparada per rebre l'impacte de l'aigua directament. Pots treure la teva TEIA LAMP a la terrassa o al jardí però tenint la precaució de retirar-la en cas de pluja. El seu grau d'impermeabilització és IP 20 pel que està conceptualment dissenyada per a ús interior.

PRODUCTE

Com es carrega la TEIA LAMP?


Adjuntem en la teva compra un carregador Micro USB que convenientment connectat al punt de la TEIA LAMP situat a la base s'inicia el procediment de càrrega.
Quant temps tarda en carregar-se?


En general una càrrega completa demora unes 6/7 hores amb un carregador de 1mAh. Tingues en compte que disposa de dues bateries i això demora una mica més. Després d'un ús intens, aconsellem deixar el teu TEIA LAMP endollada tota la nit per així tenir-la a el 100% a l'endemà
Quant temps dura la bateria a plena càrrega?


Les bateries noves en estat de plena càrrega permeten un ús continuat i a plena intensitat lumínica d'aproximadament 6 hores. Tingues en compte que les bateries tenen un desgast i potser que el temps d'us es redueixi. En qualsevol cas les bateries son sempre substituïbles i així recuperar les funcions inicials. Aquesta substitució SEMPRE l'haurà de fer el servei de TEIA LAMP. Si es el cas, pose't en contacte amb nosaltres i iniciarem el procediment.
Puc deixar permanentment endollada la meva TEIA LAMP al carregador?


NO. La TEIA LAMP està pensada per funcionar d'una manera AUTÒNOMA i per tant l'ús continuat del conector (carregador) mimba la durabilitat de les bateries. Aconsellem només conectar-la al carregador quan sigui necessari.
Quant temps tinc de GARANTIA?


La garantia de la TEIA LAMP es de 24 mesos. Aquesta serà vàlida sempre que no s'hagi manipulat cap part de la mateixa ni que tingui problemes o desperfectes per un mal ús. Sempre s'haurà d'adjuntar el tiquet de compra o document relacionat de la compra online en el que figuri clarament la data d'adquisició.

CONDICIONS

Termes i Condicions


Llegir detingudament aquests termes i condicions abans de procedir a la compra.
Aquestes condicions generals de venda s'apliquen per a totes les relacions comercials entre TCdA S.L. (TCDA en endavant) i el comprador i entren en vigor en el moment en què el comprador accepta les mateixes a l'efectuar la compra a través del portal www. teialamp.com
Avís Legal


D'acord amb el que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y el Comercio Electrónico, s'informa que la informació legal relativa a l'empresa propietària del lloc web ubicat a l'adreça d'www.teialamp.com és:

TCdA S.L.
Ramon Turró 100, 3-2
08005 Barcelona
CIF. B 63058879
Condicions de compra


Mode de Compra La compra s'ha de fer exclusivament a través de la pàgina web www.teialamp.com seguint tots els passos indicats i omplint els camps obligatoris. No és possible adquirir els productes per cap altra web. Un cop efectuada la compra, el comprador rebrà d'una manera automàtica un mail de confirmació de la comanda amb la referència de comanda, les dades de client, dades de facturació, mode d'enviament, forma de pagament, desglossament de preus i resum de compra. És important verificar totes les dades ja que si hi ha qualsevol error el client ha de responsabilitzar-se de qualsevol recàrrec que pugui ocasionar. Preus i condicions de pagament Tots els preus dels productes i serveis TCDA estan detallats de manera clara a la web i quedaran reflectits a la confirmació de la comanda. Aquests preus inclouen l'IVA i el desglossament es detalla a la fi de el procés de compra. En el moment de rebre la comanda el comprador rebrà factura d'aquesta operació. És important guardar-la per a possibles futures reclamacions. TCDA només tramita vendes on el pagament es realitza per avançat: a través de TPV virtual. Els preus indicats en la pàgina web són susceptibles de ser modificats en qualsevol moment. Terminis de lliurament El termini de lliurament serà l'indicat a la web durant el procés de compra i serà efectiu des de la confirmació de la mateixa. Si els productes de la teva cistella tenen terminis de lliurament diferents, el teu enviament es realitzarà quan disposem de tots els productes al nostre magatzem. El termini de lliurament es pot veure afectat per raons alienes a la nostra voluntat. En aquest cas TCDA es posarà en contacte amb el comprador a través del correu electrònic per mantenir-lo informat. En tot cas, els retards en els terminis de lliurament no autoritzen a comprador a reclamar penalitzacions o indemnitzacions.
Maneres d'enviament Enviaments a càrrec de Missatgeria, TCDA et facilita l'enviament dels productes mitjançant l'empresa de missatgeria escollida. Els costos d'aquests enviaments seran informats automàticament a la Bossa un cop escullis la manera d'enviament i el lloc de destinació, i posteriorment apareixerà reflectit en la corresponent factura. Per als països no inclosos en el llistat ofert, has de posar-te en contacte amb TCDA a l'Email tcdarquitectura@gmail.com perquè t'informem sobre la possibilitat de fer la comanda, i en cas de ser possible, concretar la forma i cost de l'enviament. Un cop TCDA hagi lliurat la comanda a Mail Boxes, aquesta companyia de missatgeria t'informarà mitjançant correu electrònic de l'inici de l'enviament i et facilitarà un número de seguiment amb el qual podràs conèixer i seguir l'estat de l'enviament a través de la seva pàgina web. La comanda sempre es lliurarà a l'adreça indicada segons hagi estat emplenat l'apartat Direcció d'enviament. TCDA no es responsabilitza que el lliurament no pugui realitzar-se com a conseqüència que les dades facilitades siguin incorrectes o incompletes, després de tots els intents realitzats per la companyia de transport. Si és necessària la correcció de la direcció de lliurament, se sumaria un càrrec addicional de 5 euros per l'enviament que serà facturat per transferència bancària, segons estableix els costos addicionals de l'empresa de missatgeria, i si finalment no fos possible lliurar la comanda, es facturaran els costos d'enviament més un recàrrec de 4,75 euros que serà facturat mitjançant transferència bancària. En el cas en què els impostos derivats de despatx de duanes i despeses diverses corresponents a les tarifes vigents que corresponen i són a càrrec de client en zona de destinació fossin negats a pagar-se, es facturarà un recàrrec de 9,35 euros, a més de els càrrecs d'enviament i altres imports facturables.

Un cop hagi estat rebut la comanda, has de revisar que el material lliurat no pateix cap desperfecte o dany, sempre en presència de transportista. Qualsevol anomalia que detectesis, has de fer-la constar en el justificant de recepció que aquest transportista et farà signar, per deixar constància. D'haver-hi alguna incidència en el producte, tens 24 hores per informar de la mateixa i perquè TCDA iniciï les gestions pertinents. Fora d'aquest termini, TCDA no es farà càrrec d'ell mateix. Devolucions i canvis Si el client desitja tornar la seva compra parcial o totalment, té un termini de 7 dies laborables per comunicar a TCDA a l'Email tcdarquitectura@gmail.com aquesta decisió. Per a qualsevol devolució que no tingui com a causa desperfecte o error de TCDA, els ports de missatgeria d'anada i tornada aniran a càrrec del comprador així com les despeses de gestió que s'estimen en un 10% de la valor de la venda. És imprescindible que el producte estigui en les mateixes condicions que quan es va recepcionar, sense haver estat usat i amb l'embalatge i l'etiquetatge original. Es recomana assegurar l'enviament, ja que TCDA no es fa responsable dels enviaments trencats o extraviats. Un cop confirmat el perfecte estat de la devolució, el reemborsament de l'import s'efectuarà de la mateixa forma en què es va realitzar el pagament un cop descomptades les despeses. Garantia TCDA garanteix els seus productes durant el termini de 2 anys sempre que sigui un defecte de fabricació. En el cas de producte defectuós, TCDA haurà de procedir, segons correspongui, a la reparació o substitució del producte sense cap càrrec a comprador.
Propietat intelectual i Industrial


TCDA és una marca registrada i tots els dissenys, productes així com la informació continguda en la pàgina web www.teialamp.com estan protegits per les lleis nacionals i internacionals sobre Propietat Intel·lectual i Industrial.
Llei aplicable i Jurisdicció


Les presents condicions generals es regeixen per la Legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona per conèixer quantes qüestions se suscitin sobre la interpretació, aplicació i compliment de les mateixes. El comprador, per virtut de la seva acceptació a les condicions generals recollides en aquest avís legal, renuncia expressament al seu propi fur.
Política de privacitat


Respectant el que estableix la legislació vigent, www.teialamp.com (en endavant, també Lloc Web) es compromet a adoptar les mesures tècniques i organitzatives necessàries, segons el nivell de seguretat adequat a el risc de dades recollides. L'acceptació d'aquesta Política de Privacitat vol dir que l'Usuari faculta Pallí Vert Arquitectura SLUP com a titular de la pàgina Web, per a realitzar el tractament de les seves dades i incloure'ls en un registre de tractaments de la seva responsabilitat. Lleis que incorpora aquesta política de privacitat Aquesta política de privacitat està adaptada ala normativa espanyola i europea vigent en matèria de protecció de dades personals a internet. En concret, la mateixa respecta les normes següents: - El Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD) . - La Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). - El Reial Decret 1702/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (RDLOPD). - La Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE). Identitat de l'responsable de l'tractament de les dades personals El responsable de l'tractament de les dades personals recollides en www.teialamp.com és Palli Vert Arquitectura SLUP, proveïda de CIF B63058879, i inscrita en: Registre Mercantil de Barcelona, ​​a l'tom 35.167, foli 21, full B-258.314, inscripció 1. constituïda en escriptura atorgada davant el Notari de Barcelona, ​​senyor Enrique Beltrán Ruiz, el dia 20 de desembre de 2002, sota el nombre 2933 de Protocol. Les seves dades de contacte són les següents: Carrer Ramón Turró 100, 3-2 08005 Barcelona Telèfon contacte: 932240263 E-mail de contacte: info@pallivert.com Registre de dades de caràcter personal Tractem la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat i realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. En Palli Vert Arquitectura SLUP estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir-hi, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.
Principis aplicables a l'tractament de les dades personals El tractament de les dades personals de l'Usuari es sotmetrà als següents principis recollits en l'article 5 de RGPD: - Principi de licitud, lleialtat i transparència: es requerirà en tot moment el consentiment de l'Usuari prèvia informació completament transparent dels fins per als quals es recullen les dades personals. - Principi de limitació de la finalitat: les dades personals seran recollides amb fins determinats, explícits i legítims. - Principi de minimització de dades: les dades personals recollides seran únicament les estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals són tractats. - Principi d'exactitud: les dades personals han de ser exactes i estar sempre actualitzats. - Principi de limitació de l'termini de conservació: les dades personals només seran mantinguts de manera que es permeti la identificació de l'Usuari durant el temps necessari per als fins del seu tractament. - Principi d'integritat i confidencialitat: les dades personals seran tractades de manera que es garanteixi la seva seguretat i confidencialitat. - Principi de responsabilitat proactiva: el responsable de l'tractament serà responsable d'assegurar que els principi anteriors es compleixen. Podrà modificar les dades relatives al seu perfil a través de les eines ofertes a aquest efecte en el Lloc Web dins de la secció "Panell Usuari". En qualsevol moment podrà donar-se de baixa del Lloc Web, accedint al seu "Panell Usuari". El temps de tramitació de la baixa dependrà de l'calendari laboral, però no excedirà de 48 hores en la majoria dels casos. Drets derivats del tractament de les dades personals L'Usuari té drets sobre Palli Vert Arquitectura SLUP i podrà, per tant, exercir davant el responsable de l'tractament dels següents drets reconeguts en el RGPD: - Dret d'accés: És el dret de l'Usuari a obtenir informació de si Palli Vert Arquitectura SLUP està tractant o no les seves dades personals i, en cas afirmatiu, obtenir informació sobre les seves dades concretes de caràcter personal i de el tractament de Palli Vert Arquitectura SLUP hagi realitzat o realitzi, així com, entre una altra, de la informació disponible sobre l'origen d'aquestes dades i dels destinataris de les comunicacions realitzades o previstes en estos.
- Dret de rectificació: És el dret de l'Usuari a que es modifiquin les seves dades personals que siguin inexactes o, tenint en compte els caps de el tractament, incomplets. - Dret de supressió ( "el dret a l'oblit"): És el dret de l'Usuari, sempre que la legislació vigent no estableixi el contrari, a obtenir la supressió de les seves dades personals quan aquests ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollides o tractades; l'Usuari hagi retirat el seu consentiment a l'tractament i aquest no compti amb una altra base legal; l'Usuari s'oposi a el tractament i no hi hagi un altre motiu legítim per continuar amb el mateix; les dades personals hagin estat tractats il·lícitament; les dades personals hagin de suprimir-se en compliment d'una obligació legal; o les dades personals hagin estat obtinguts producte d'una oferta directa de serveis de la societat de la informació a un menor de 14 anys. A més de suprimir les dades, el responsable de l'tractament, tenint en compte la tecnologia disponible i el cost de la seva aplicació, ha d'adoptar mesures raonables per informar els responsables que estiguin tractant les dades personals de la sol·licitud d'l'interessat de supressió de qualsevol enllaç a aquestes dades personals. - Dret a la limitació de l'tractament: És el dret de l'Usuari a limitar el tractament de les seves dades personals. L'Usuari té dret a obtenir la limitació de l'tractament quan impugni l'exactitud de les seves dades personals; el tractament sigui il·lícit; el responsable de l'tractament ja no necessiti les dades personals, però l'Usuari ho necessiti per fer reclamacions; i quan l'Usuari s'hagi oposat a el tractament.
- Dret a la portabilitat de les dades: En el cas que el tractament s'efectuï per mitjans automatitzats, l'Usuari tindrà dret a rebre de l'responsable de l'tractament les seves dades personals en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, ja transmetre'ls a un altre responsable de l'tractament. Sempre que sigui tècnicament possible, el responsable de l'tractament transmetrà directament les dades a aquest altre responsable. - Dret d'oposició: És el dret de l'Usuari a que no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o se cessi el tractament dels mateixos per part de Palli Vert Arquitectura SLUP. - Dret a no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l'elaboració dels perfils: És el dret de l'Usuari a no ser objecte d'un a decisió individualitzada basada únicament en el tractament automatitzat de les seves dades personals, incloent-hi la elaboració de perfils, existent llevat que la legislació vigent estableixi el contrari. Categories de dades personals Les categories de dades que es tracten en Palli Vert Arquitectura SLUP són únicament dades identificatives. En cap cas, es tracten categories especials de dades personals en el sentit de l'article 9 de RGPD. Secret i seguretat de dades personals. Palli Vert Arquitectura SLUP es compromet a adoptar les mesures tècniques i organitzatives necessàries, segons el nivell de seguretat adequat a el risc de les dades recollides, de manera que es garanteixi la seguretat de les dades de caràcter personal i s'eviti la destrucció, pèrdua o alteració accidental o il·lícita de dades personals transmeses, conservats o tractats d'una altra manera, o la comunicació o accés no autoritzats a les esmentades dades. El lloc web disposa d'un certificat SSL (Secure Socket Layer), que assegura que les dades personals es transmeten de forma segura i confidencial, a l'ésser la transmissió de les dades entre el servidor i l'usuari, i en retroalimentació, totalment xifrada o encriptada . No obstant això, pel fet que Palli Vert Arquitectura SLUP no pot garantir la inexpugnabilitat de internet ni l'absència total de hackers o d'altres que accedeixin de manera fraudulenta a les dades personals, el responsable de l'tractament es compromet a comunicar a l'Usuari sense dilació indeguda quan passi una violació de la seguretat de les dades personals que sigui probable que comporti un alt risc per als drets i llibertats de les persones físiques. Seguint el que estableix l'article 4 de l'RGPD, s'entén per violació de la seguretat de les dades personals tota violació de la seguretat que ocasioni destrucció, pèrdua o alteració accidental o il·lícita de dades personals transmeses, conservats o tractats d'una altra manera, o la comunicació o accés no autoritzats a les esmentades dades. Les dades personals seran tractades com a confidencials pel responsable de l'tractament, qui es compromet a informar de ia garantir per mitjà d'una obligació legal o contractual que aquesta confidencialitat sigui respectada pels seus empleats, associats, i tota persona a la qual li faci accessible la informació. Enllaços a llocs web de tercers El lloc web pot incloure enllaços o enllaços que permeten accedir a pàgines web de tercers diferents de TCDA (teialamp.com) i que per tant no són operats per TCDA. Els titulars d'aquests llocs web de disposar de les seves pròpies polítiques de protecció de dades, sent ells mateixos, en cada cas, responsables dels seus propis fitxers i de les seves pròpies pràctiques de privacitat. Reclamacions davant l'autoritat de control En cas que l'usuari consideri que existeix un problema o infracció de la normativa vigent en la forma en què s'estan tractant les seves dades personals, té dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant d'una autoritat de control, en particular, en l'Estat en què tingui la seva residència habitual, lloc de treball o lloc de la suposada infracció. En el cas d'Espanya, l'autoritat de control és l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (http://www.agpd.es).

TINC UNA PREGUNTA

Gràcies per el teu interès!!!